Programma
Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop

6
In de RTL5 kennisquiz Jan Houdt Hoop test Jan de Hoop de algemene kennis van jongeren in ons land. Nieuwslezer Jan de Hoop wil wel eens weten of onze jongeren nepnieuws van echt nieuws kunnen onderscheiden. Ook vraagt hij zich af of ze alle feiten welop een rijtje hebben. Jan test de kennis van jongere niet alleen in de studio maar gaat ook de staat op. De deelnemers kunnen ook nog eens hele leuke prijzen winnen.
De eerste uitzending van Jan Houdt Hoop is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Jan Houdt Hoop

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Jan Houdt Hoop online beschikbaar komt)
Over dit programma
nieuws over Jan Houdt Hoop
 • Jan Houdt Hoop - Jan de Hoop test kennis van jongeren in RTL5-quiz

  Jan de Hoop test kennis van jongeren in RTL5-quiz

  27-8-2019  Nieuwsanchor Jan de Hoop gaat voor RTL5 een kennisquiz presenteren. In het nieuwe tv-programma Jan Houdt Hoop test de Ontbijtnieuws-presentator de algemene kennis van jongeren in Nederland. In de tijd van nepnieuws onderzoekt De Hoop of de jongeren alle feiten op een rijtje hebben.

  Begin deze maand vierde De Hoop dat hij al 30 jaar in dienst is bij RTL4, waar hij naast enkele keren Editie NL alleen het Ontbijtnieuws heeft gepresenteerd. Nu krijgt hij zijn eigen programma. RTL Boulevard onthulde dat onlangs al. “Ik ga nog geen tipje van de sluier oplichten”, zei Jan toen.

  Jan test op straat en in de studio de kennis van jongeren en geeft de kandidaten de kans om mooie prijzen te winnen. Ondanks zijn naderende pensioensleeftijd, blijft hij de komende jaren werkzaam bij RTL. De presentatie van het RTL Ontbijtnieuws beperkt De Hoop wel tot drie dagen per week.
  Lees verder