Programma
Is Er Een Dokter In De Zaal

Is Er Een Dokter In De Zaal

6
Is Er Een Dokter In De Zaal is een televisiequiz bij RTL4. Is Er Een Dokter In De Zaal wordt gepresenteerd door Philippe Geubels. In de quiz nemen 2 teams van bekende Nederlanders en of Belgen het tegen elkaar op en krijgen allerlei gezondheidsvragen. als niemand het juiste antwoord heeft dan kunnen ze altijd de ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? En ja, dat blijkt gelukkig ook het geval te zijn.
De eerste uitzending van Is Er Een Dokter In De Zaal is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Is Er Een Dokter In De Zaal

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Is Er Een Dokter In De Zaal online beschikbaar komt)
Is Er Een Dokter In De Zaal info
Over dit programma
 • Philippe Geubels Philippe Geubels is geboren op 15 april 1981 te Dendermonde. Philippe Geubels is een Vlaamse cabaretier. Philippe Geubels presenteert nu Is Er Een Dokter In De Zaal. Als presentator is Philippe Geubels onder meer bekend van Dr Livingstone en Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • Is Er Een Dokter In De Zaal - Is er een dokter in de zaal

  Is er een dokter in de zaal

  16-1-2019
  Comedian Philippe Geubels presenteert voor RTL4 de nieuwe kennisquiz Is Er Een Dokter In De Zaal. Onder leiding van de Vlaamse komiek nemen elke week twee teams het tegen elkaar in een kennisquiz met verschillende gezondheidsvragen van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten.

  Elke week strijden vier wisselende panelleden tegen elkaar. Onder andere Jeroen van Koningsbrugge, Martijn Koning, Tijl Beckand, Olcay Gulsen, Kaj Gorgels, Jrgen Raymann, Nienke Plas, Ruben Nicolai, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Victoria Koblenko en Rico Verhoeven zullen meedoen.

  Is Er Een Dokter In De Zaal is een samenwerking tussen RTL4 en de Vlaamse omroep VRT, die de kennisquiz ook zal uitzenden op haar tv-zender En. Naast de bekende Nederlanders zullen er ook bekende Belgen plaatsnemen in de panels op hun kennis op het gebied van gezondheid te testen.
  Lees verder