Programma
Iris en de 12 Dates

Iris en de 12 Dates

6

Iris en de 12 Dates is een datingshow bij Net5. Iris Hond gaat in dit programma op zoek naar de ware liefde. Iris is pianiste van beroep en zoekt in Iris en de 12 Dates uit wat echte liefde voor haar is. Iris gaat op date met twaalf verschillende mannen. Na elke date bespreekt ze alles uitvoerig met psycholoog Lennart Klipp.
De eerste uitzending van Iris en de 12 Dates is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Iris en de 12 Dates

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Iris en de 12 Dates online beschikbaar komt)
Iris en de 12 Dates info
Over dit programma
nieuws over Iris en de 12 Dates
 • Iris en de 12 Dates - Pianiste Iris Hond krijgt datingshow op Net5

  Pianiste Iris Hond krijgt datingshow op Net5

  4-9-2019

  Pianiste Iris Hond gaat in haar eigen datingshow bij Net5 op zoek naar de ware liefde. De pianiste probeert vanaf dinsdag 24 september uit te zoeken wat echte liefde voor haar is. Iris gaat op date met twaalf verschillende mannen, waarna zij de dates evalueert met psycholoog Lennart Klipp.

  De datingshow ‘Iris en de 12 dates’ is één van de nieuwe programma’s die voortkomt uit de samenwerking tussen Net5 en tijdschrift LINDA. “Dit programma past precies in wat wij met Net5 Powered by LINDA voor vrouwen willen betekenen”, zegt Net5’s creatief directeur Linda de Mol.

  De formats uit de koker van De Mol kenmerken zich door onderwerpen die volledig zijn afgestemd op de vrouw van nu. Met het aantreden van Linda en Jildou van der Bijl als creatieve directie komen er dit najaar verschillende nieuwe programma’s, waaronder de talkshow met Merel Westrik.
  Lees verder