Programma
In de voetsporen van Dr Pol

In de voetsporen van Dr Pol

6
In de voetsporen van Dr Pol is een zoektocht bij RTL4. Nicolette Kluijver gaat in dit programma op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega voor de dierenarts Dr. Pol. Dr Pol doet zijn werk op het platte land van het Amerikaanse Michigan. Dr. Pol is al 75 en gaat op zoek naar een opvolger. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijdje meedraaien in zijn praktijk in Amerika. Dr Pol test hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee op de manier die daar gebruikelijk is.
 • In de voetsporen van Dr Pol

  244 x bekeken | 17-6-2019
  In de voetsporen van Dr Pol - Aflevering 2
  6
  Charles, de zoon van dr. Pol, stuurt Manon en Pim eropuit om zwerfkatten te vinden die gecastreerd moeten worden. Ondertussen brengt Marten een kalfje ter wereld. De dierenartsen geven les op een highschool en moeten… Bekijk uitzending
 • In de voetsporen van Dr Pol

  822 x bekeken | 10-6-2019
  In de voetsporen van Dr Pol - Aflevering 1
  6
  We maken kennis met Pim, Manon en Marten, die gaan strijden om een baan in de wereldberoemde dierenpraktijk van de 76-jarige dr. Pol. Zij hebben een zwaar examen afgelegd dat nodig is om in de VS te mogen werken. Ze… Bekijk uitzending
nieuws over In de voetsporen van Dr Pol
 • In de voetsporen van Dr Pol - Beroemde dierenarts Dr. Pol op zoek naar collega

  Beroemde dierenarts Dr. Pol op zoek naar collega

  9-6-2019  De wereldberoemde dierenarts Dr. Pol gaat op RTL4 op zoek naar een nieuwe collega. Het team van de Drentse dierenarts, bekend van zijn eigen programma op National Geographic, heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer groot gebied.

  Presentatrice Nicolette Kluijver helpt Dr. Pol bij het vinden van een Nederlandse collega en testen samen de kennis en vaardigheden van drie Nederlandse dierenartsen. De drie kandidaten draaien mee in de dierenkliniek van Dr. Pol in de afgelegen Amerikaanse stad Weidman in Michigan.

  De beste dierenarts wint uiteindelijk de felbegeerde droombaan en daar is presentatrice Nicolette Kluijver best jaloers op. “Ik ben een groot dierenliefhebber en ik wilde zelf vroeger altijd graag dierenarts worden. Ik vond dit programma maken een geweldige ervaring”, aldus de tv-ster.
  Lees verder