Uitzending
In de hoofdrol - Ronald Koeman

Ronald Koeman

In de hoofdrol

30-11-2008

| 2373 x bekeken | 0 reacties
7
Bekende persoonlijkheden uit de wereld van sport, amusement, theater, musical, kunst en cultuur worden in hun eigen omgeving verrast door presentator†Frits Sissing die hen diezelfde dag nog meeneemt naar de studio waar zij de dag van hun leven zullen meemaken. De ene verrassing volgt op de ander.†

Ronald Koeman zit op 30 november In de Hoofdrol. Het Kanon wordt verrast op een weerzien met vrienden en collega's. Voetbalmaatjes uit zijn eerste elftal, vrienden uit Barcelona, voetballers van Ajax. Ze komen allemaal voorbij om Ronald in het zonnetje te zetten. Van de partij zijn onder andere Harry Vermeegen, Richard Witschge en de trainer van† FC Barcelona 'Pep' Guardiola.

Frits Sissing presenteert op Nederland 1 het succesprogramma uit het rijke AVRO verleden. Dit seizoen worden twaalf afleveringen op het scherm gebracht. De eerste zes worden wekelijks t/m 21 december uitgezonden, de overige afleveringen staan geprogrammeerd vanaf 5 april 2009.

Deze uitzending van het programma In de hoofdrol met de titel Ronald Koeman is uitgezonden op zondag 30 november door de AVRO. Te gast waren Richard Witschge, Ronald Koeman en Harry Vermeegen. De presentatie was in handen van Frits Sissing.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie