Uitzending
In de ban van het ding - 9-2-2008

9-2-2008

In de ban van het ding

884 x bekeken | 0 reacties
8
Computervirussen
Bijna elke nieuwe computer wordt tegenwoordig meteen op internet aangesloten, maar David komt erachter hoe gevaarlijk dat is. Met een veiligheidsexpert ziet hij hoe snel een computer met allerlei virussen wordt besmet, en wat daar nu wel en niet aan te doen is.

Dorpje verlicht met spiegels
Linda is naar ItaliŽ afgereisd, waar een klein dorp van de modernste technieken gebruik maakt. Viganella lag altijd vier maanden per jaar in de schaduw van een berg. Maar nu er op de bergtop tegenover computergestuurde spiegels zijn neergezet, kunnen de dorpsbewoners ook in de winter in de zon zitten.

DNA-testen
Erwin komt op internet steeds meer DNA-testen tegen. Voor een paar honderd dollar kun je al laten testen welke ziekten je misschien later krijgt. Maar wat zegt zo'n test nu precies? Het lijkt wel een paar honderd dollar waard om in de toekomst te kunnen kijken, maar wil je wel weten wat er te wachten staat?

Presentatie: Linda Hakeboom, Erwin van der Zande en David Lemereis.

De presentatie was in handen van Erwin van der Zande en Linda Hakeboom. Deze uitzending van het programma In de ban van het ding werd uitgezonden op zaterdag 9 februari door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!