Uitzending
IKONHUIS: De Nieuwe Wereld - 11-10-2015

11-10-2015

IKONHUIS: De Nieuwe Wereld

732 x bekeken | 0 reacties
7
O.a. Edvina Erebara is te gast. Zij is van Albanese afkomst en haar verhaal sluit aan bij het thema: duurzaamheid. Ze heeft Albanese thee op de markt gebracht in Nederland. Met: De Nieuwe Wereld komt niet voor niets uit Amsterdam: nergens leven zoveel mensen van verschillende nationaliteiten met elkaar samen als in deze stad. Deze week maken we kennis met Edvina Erebara. Zij is van Albanese afkomst en haar verhaal sluit aan bij het thema van deze uitzending: duurzaamheid. Ze heeft Albanese thee op de markt gebracht in Nederland. Deze speciale kruidenthee komt uit de bergen van AlbaniŽ. Het drinken 'Caj Mali' is een echte Albanese familietraditie. * Op Coming Out Day is Boris Dittrich te gast. Hij is mensenrechtenactivist, schrijver en oud-politicus. Hij zet zich in voor de rechten van LHBT'ers (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders). Sinds 2007 werkt hij als Directeur pleitbezorging (Advocacy Director) Seksuele Minderheden voor de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. * In het licht van de dag van de Duurzaamheid, de Groene Kerkendag en de Inspiratie Tafel, georganiseerd door de Raad van Kerken en de Oud Katholieke Kerk, een gesprek met Aartsbisschop van Utrecht Joris Vercammen en DNW-panellid en voorzitter van het Humanistisch Verbond Boris van der Ham. Hoe duurzaam zijn ze zelf en waarom kost het in de kerk en in de politiek zoveel tijd om duurzaamheid op de kaart te zetten?

In deze uitzending van IKONHUIS: De Nieuwe Wereld waren Boris Dittrich en Boris van der Ham te gast. De presentatie was in handen van Colet van der Ven. Deze uitzending van het programma IKONHUIS: De Nieuwe Wereld werd uitgezonden op zondag 11 oktober door de IKON.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee