Uitzending
Ik Miss Nederland - 15-6-2011

15-6-2011

Ik Miss Nederland

1666 x bekeken | 0 reacties
7
In de eerste aflevering ontdekt de kijker wie de dames zijn, maar wordt de spot vooral op hun ouders gezet. Hoe staan zij in deze verkiezing? Uiteraard houden zij hun oogappels zeer nauwlettend in de gaten.

Ook ‘Missenmoeder’ Nanny houdt een oogje in het zeil. Zij begeleidt de missen de komende tijd en steekt niet bepaald onder stoelen of banken dat zij ooit winnares van de Nederlandse Missverkiezing was. In een catwalkles demonstreert zij hoe het allemaal moet. Precies zoals in 1976. Ook gaykoppel Stefan en Robin hebben een mening, en weten tot op de hak welke pumps hierbij gaan. Verder helpt Ilske de dames bij het nemen van belangrijke beslissingen. Met haar praktische invalshoek adviseert zij de meiden.

De missen worden niet alleen bijgestaan door deze ‘chaperonnes’, maar ook door medium Anita. In het verleden stond zij de missverkiezing al succesvol bij met haar spirituele gaven. Zo is in eerste uitzending te zien dat zij met haar reading heel dicht bij de deelnemende missen komt, met haar woorden raakt zij de dames en tranen zijn dan ook onvermijdelijk.

Al snel wordt duidelijk dat een potentiële Miss Nederland van zeer goede huize moet komen om zich staande te houden in de grootste beauty contest van Nederland.

Deze uitzending van het programma Ik Miss Nederland is uitgezonden op woensdag 15 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!