Programma
Ik Geloof In Mij

Ik Geloof In Mij

6
Ik Geloof In Mij is een realityserie bij SBS6. In Ik Geloof In Mij zien we nog onontdekte entertainers. We volgen een aantal Nederlandstalige artiesten tijdens hun weg naar de top. De onontdekte volkszangers staan nog maar aan het begin van hun carrière. Maar hopen ooit Bekende Nederlandse zangers als Marco Borsato, Frans Bauer en Guus Meeuwis te evenaren.
 • Ik Geloof In Mij

  124 x bekeken | 23-10-2020
  Ik Geloof In Mij - 23-10-2020
  5
  Ook in coronatijd wil Rutger van Barneveld zorgen dat mensen hem niet vergeten. Hij rijdt met zijn Deze uitzending van het programma Ik Geloof In Mij werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over Ik Geloof In Mij
 • Ik Geloof In Mij - 15-10-2020

  15-10-2020

  SBS6 volgt onontdekte volkszangers in realityserie Ik Geloof In Mij

  SBS6 geeft onontdekte entertainers een podium met een eigen realityserie. De familiezender volgt een aantal Nederlandstalige artiesten tijdens hun weg naar de top. De onontdekte volkszangers staan nog maar aan het begin van hun carrière, maar willen niets liever dan zingen en optreden.

  De artiesten hopen ooit Marco Borsato, Frans Bauer en Guus Meeuwis te evenaren. “Wij zijn verheugd dat we deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden met Ik Geloof In Mij, waarin we hun jacht naar eeuwige roem volgen”, zegt SBS6-zendermanager René Oosterman.

  Met Ik Geloof In Mij blaast SBS6 definitief hun oude traditie nieuw leven in. Na Familie Gillis: Massa is Kassa is er op de vrijdagavond van SBS6 weer een realityserie te zien. Jarenlang was de vrijdagavond van SBS6 het terrein van realityseries als Andy & Melisa en Roy Donders: Stylist van het Zuiden.
  Lees verder