Programma
IJsmeesters

IJsmeesters

6
In de SBS6-show IJsmeesters gaat Viktor Brand op zoek naar de aller beste ijskunstenaar van Nederland. In deze afvalrace gaan 6 ijskunstenaars de strijd met elkaar aan. De ijskunstenaars worden elke week uitgedaagd om prachtigste ijssculpturen onder tijdsdruk te maken. Ze maken de ijssculpturen van de grote opdracht op een hele bijzondere en mooie plek. Deze grote opdracht telt dubbel mee in de puntentelling. Ergens in de buitenlucht werken de kunstenaars aan de kleine opdrachten.
De eerste uitzending van IJsmeesters is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op IJsmeesters

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van IJsmeesters online beschikbaar komt)
Nieuws over IJsmeesters
 • IJsmeesters - Viktor Brand zoekt beste ijskunstenaar in SBS6-show IJsmeesters

  Viktor Brand zoekt beste ijskunstenaar in SBS6-show IJsmeesters

  23-12-2020  Viktor Brand gaat volgend jaar bij SBS6 op zoek naar de beste ijskunstenaar van Nederland. In de nieuwe afvalrace gaan zes ijskunstenaars vanaf 12 februari 2021 de strijd met elkaar aan. De ijskunstenaars worden uitgedaagd om elke week de meest prachtige ijssculpturen te maken.

  De lat ligt volgens SBS6 erg hoog, evenals de tijdsdruk waarmee de kunstenaars te maken krijgen. Op een bijzondere plek gaan zij elke aflevering aan de slag met de grote opdracht, die dubbel meetelt in de puntentelling. In de buitenlucht ontfermen de kunstenaars zich over de kleine opdrachten.

  Met de nieuwe tv-show IJsmeesters lijkt SBS6 door te pakken na het succes van Klein maar Fijn, dat momenteel te zien is op de zondagavond na Linda’s Wintermaand. Klein maar Fijn ging van start met ruim een miljoen kijkers. Afgelopen zondag keken er naar de derde aflevering 900.000 kijkers.
  Lees verder
IJsmeesters info
Over dit programma
 • Viktor Brand Viktor Brand is geboren op 19 februari 1971 te Deventer. Viktor Brand is een Nederlands presentator bij SBS 6, nu werkend bij het programma Shownieuws. Viktor Brand presenteert nu IJsmeesters en Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Als presentator is… Bekijk volledig dossier