Programma
Iedereen Had Het Erover

Iedereen Had Het Erover

6
Art Rooijakkers gaat in het RTL4-programma Iedereen Had Het Erover op zoek naar oude nieuwsverhalen. Met de hoofdpersonen va toen blikt hij terug en vraagt hoe de stand van zaken nu is. Soms ontdekt Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot tijdens zijn gesprekken met de mensen die toen (wereld)nieuws waren.
De eerste uitzending van Iedereen Had Het Erover is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Iedereen Had Het Erover

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Iedereen Had Het Erover online beschikbaar komt)
Iedereen Had Het Erover info
Over dit programma
 • Art Rooijakkers Art Rooijakkers is geboren op 29 augustus 1976 te Geldrop. Art Rooijakkers is een Nederlands tv-presentator. Art Rooijakkers presenteert nu Iedereen Had Het Erover, Wie is de Mol en Praat Nederlands Met Me. Als presentator is Art Rooijakkers onder… Bekijk volledig dossier
nieuws over Iedereen Had Het Erover
 • Iedereen Had Het Erover - Art Rooijakkers duikt voor RTL4 in oude nieuwsberichten

  Art Rooijakkers duikt voor RTL4 in oude nieuwsberichten

  1-2-2019

  Art Rooijakkers gaat voor RTL4 het nieuwe interviewprogramma Iedereen Had Het Erover presenteren. De voormalig Wie is de Mol?-presentator duikt in het zesdelige RTL4-programma, dat vanaf donderdag 28 maart te zien is, in nieuwsberichten waar iedereen destijds over sprak.

  De presentator bezoekt de hoofdpersonen die plots (wereld)nieuws waren en blikt met hen terug op de nieuwsberichten. RTL4 belooft nieuwe feiten, heftige gevolgen en absurde wendingen over de nieuwsberichten uit het verleden. Art gaat onder andere langs bij ‘zeilmeisje’ Laura Dekker.

  Toen Laura in 2009 bekendmaakte de wereld rond te willen zeilen, verzette verschillende instanties zich tegen het plan. Ook het vliegtuig van Turkish Airlines dat vlak voor de landing op Schiphol neerstortte en de Angolese jongen Mauro Manuel komen voorbij in Iedereen Had Het Erover.
  Lees verder