Programma
I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

6
I Can See Your Voice is een muzikale spelshow op vrijdagavond bij RTL4. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard. In I Can See Your Voice komen we erachter of je aan iemand kunt zien of hij of zij goed kan zingen. Elke week doen de acht kandidaten hun uiterste best om te laten zien dat ze een fantastische zanger zijn. Sommige deelnemers kunnen juist alleen maar heel vals zingen. De opdrachten worden beoordeeld door een bekende Nederlandse artiest en 1 van zijn fans. Na elke opdrachtenronde valt steeds 1 van de kandidaten af. De laatst overgebleven kandidaat mag in de finale een duet zingen met de BN'er die te gast is. Deze gast heeft de finalist nog nooit horen zingen, maar hoopt dit wel goed te hebben gezien. Het duet dat ze samen zingen kan het begin zijn van een grootse zangcarričre voor de kandidaat. Maar kan ook een flinke slappe lach veroorzaken als blijkt dat de kandidaat nog nooit een noot zuiver heeft gezongen. De gast artiest krijgt gelukkig wel wat hulp van een panel van vijf bekende Nederlanders met allemaal ervaring in de muziek/entertainment industrie. Want zo makkelijk is het niet om te alleen te ZIEN of iemand kan zingen of juist helemaal niet.
De eerste uitzending van I Can See Your Voice is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op I Can See Your Voice

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van I Can See Your Voice online beschikbaar komt)
Nieuws over I Can See Your Voice
 • I Can See Your Voice - RTL haalt tv-show met vals zingende mensen naar Nederland

  RTL haalt tv-show met vals zingende mensen naar Nederland

  12-3-2020  RTL4 komt met een nieuw tv-programma rondom vals zingende mensen. In het nieuwe tv-programma I Can See Your Voice moet worden geraden welke mensen wél kunnen zingen en welke mensen vals zingen. Alle kandidaten doen alsof zij kunnen zingen, maar niet iedereen kan dat.

  Het nieuwe programma is van de bedenkers van het Zuid-Koreaanse format The Masked Singer, dat eind vorig jaar al door RTL naar Nederland werd gehaald. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard, die in The Masked Singer samen met Gerard Joling de rol van teamcaptain had.

  Acht kandidaten doen er alles aan om te laten zien dat zij een goede zanger zijn. In verschillende rondes vallen de kandidaten af. De kandidaat die als laatste overblijft, mag een duet zingen met een gastartiest. Een panel van vijf BN’ers probeert de vals zingende personen te ontmaskeren.
  Lees verder
Over dit programma
 • Carlo Boszhard Carlo Boszhard is geboren op 26 juni 1969 te Amsterdam. Carlo Boszhard is een Nederlands televisiepresentator en acteur die woonachtig is te Landsmeer. Carlo Boszhard presenteert nu De TV Kantine en I Can See Your Voice. Als presentator is Carlo… Bekijk volledig dossier