Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Karin Bloemen - Overgang

27-12-2009

Karin Bloemen

2553 x bekeken | 1 reacties
8
Karin Bloemen weet waar ze het over heeft in haar voorstelling en besloot het thema Overgang eigenzinnig op te pakken. Met humor, pakkende liedjes en sketches laat ze zien dat ouder worden misschien toch niet zo erg is als iedereen denkt.

Van baby naar kind naar adolescent naar volwassene naar... Ja, naar wat eigenlijk? De transformatie van de ene fase naar de andere is vaak niet gemakkelijk, en er worden levensvragen gesteld die een ieder zelf, helemaal alleen, moet beantwoorden...

Karin Bloemen maakte de afgelopen jaren tal van personalityshows waarin ze samenwerkte met andere entertainers, ondersteund werd door een grote band, compleet met dansers en backing vocals, of op zín minst door Cor Bakker achter zín vleugel, zoals in haar laatste grote one-woman show.

In Overgang staat ze echter moederziel alleen op het podium, gewapend met niets dan haar enorme theatertalent.

Ze zal dan ook alles uit de kast halen om haar zoektocht met iedereen te delen Ė en om iedereen de eenzaamheid die daarbij hoort, weer even te laten vergeten.

Een andere aanpak, een ander geluid, een nieuwe fase. Dezelfde Karin, in een programma om niet aan voorbij te gaan.

Deze uitzending van het programma Humor cabaret met de titel Overgang is uitgezonden op zondag 27 december. Hierin werd geacteerd door Karin Bloemen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie