Uitzending
Humberto - Aflevering 13

Aflevering 13

Humberto

28-11-2021

| 1400 x bekeken | 1 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

MEAU zingt megahit 'Dat Heb Jij Gedaan'
MEAU bestormt de hitlijsten met haar nieuwste single 'Dat Heb Jij Gedaan' en zingt deze voor het eerst live op televisie bij Humberto.

Suzan & Freek nodigen MEAU uit in voorprogramma Ziggo Dome
Suzan & Freek hebben aanstormend talent MEAU gestrikt voor hun concerten in de Ziggo Dome in het voorjaar van 2022.

Dolf Jansen: 'Ik wil dat de theaters bezig blijven'
Cabaretier Dolf Jansen blijft in oplossingen denken en heeft zijn oudejaarsconference naar de middag verplaatst. Hij probeert in de komende periode zoveel mogelijk shows overdag te doen, soms wel twee op een dag. 'Ik ga altijd door, ik wil gewoon spelen.'

Frits Spits maakt programma over slapeloosheid
5 miljoen mensen in Nederland liggen 's nachts wel eens wakker. Bijvoorbeeld omdat ze een nachtelijk beroep hebben, omdat ze nou eenmaal houden van de nacht of vanwege een slaapstoornis. 'Het is een heel groot probleem voor mensen blijkbaar', weet Frits Spits, die een programma maakte 'De Slapelozen'.

Instafenomeen Welmoed geniet van biologisch boeren
Boerin Welmoed Deimun uit Friesland is een hit op social media. Ze runt in haar eentje een boerderij met 130 koeien en dat deelt ze op een bijzondere, aanstekelijke manier met al haar volgers.

De uitwerking van de maatregelen op de coronabesmettingen
Epidemioloog Quirine ten Bosch laat zien hoe de maatregelen het aantal coronabesmettingen kan beďnvloeden.

Hoe zorgelijk is de nieuwe coronavariant omikron?
Viroloog Marc van Ranst kent de potentiële risico's van Omikron, de nieuwe variant die voor het eerst werd ontdekt in zuidelijk Afrika.

'Het is verrekte lastig allemaal' Frits Wester duidt totstandkoming van coronamaatregelen
Zondag ging de avondlockdown in. Politiek verslaggever van het RTL Nieuws Frits Wester over hoe de eerste avond is verlopen en de besluitvorming van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

In deze uitzending van Humberto waren Dolf Jansen, Frits Spits en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op zondag 28 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten