Uitzending
Humberto - Aflevering 1

Aflevering 1

Humberto

5-9-2021

| 969 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Erica Terpstra: 'Ben heel erg dankbaar'
Erica Terpstra heeft twee grote liefdes. Sport & Japan. Het zou voor haar een magische zomer worden waar deze twee liefdes samen zouden komen - de Olympische Spelen in Tokio. Voor Erica een droom om hier weer bij te zijn want zelf won ze in 1964 brons en zilver in diezelfde stad. Maar het liep allemaal anders. Een operatie aan haar enkel gooide roet in het eten. Op doktersadvies mocht ze nergens naar toe en nog steeds is er een lange weg te gaan voordat ze weer kan lopen zonder pijn maar... ze is bij Humberto en nog altijd met een stralende glimlach.

Humberto 'rijdt' een rondje over Zandvoort
Dit weekend was het eindelijk tijd voor de Dutch GP op het circuit van Zandvoort. Max Verstappen wist zijn thuisrace te winnen. Om dat te vieren, mocht Humberto een ronde op het circuit rijden. Of overleven...

Doornbos over Dutch GP: 'Lastig te overtreffen. Zo mooi'
Voor het eerst in 36 jaar stond vandaag de Grand Prix van Zandvoort op de Formule 1-kalender. Met een schitterende overwinning van Max Verstappen. Aan tafel Robert Doornbos. Hij was er het hele weekend bij en interviewde de winnaars van de Grand Prix.

Peter Heerschop eert Paralympische sporters
Vandaag was de slotdag van de Paralympische Spelen. Met 25 gouden medailles, 17 zilveren en 17 bronzen eindigde Nederland op de vijfde plaats in het medailleklassement en waren deze Spelen in Tokio historisch succesvol. Peter Heerschop eert de sporters.

Dennis Schouten over exit Expeditie Robinson: 'Niet meer zoiets doen'
Na een jaar afwezigheid door corona was vorige week eindelijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien. Niet vanuit de Filipijnen, maar Kroatië dit keer. Met als grote verrassing; een eiland vol oud deelnemers die meestrijden voor de titel Robinson 2021. Wie dat in ieder geval niet gaat worden, zo bleek vanavond, is Dennis Schouten. Hij gaf vrijwillig op.

Amin maakte selfie met Memphis tijdens Nederland - Montenegro
Amin Aktaou had gisteren de avond van zijn leven. De jonge voetbalfan rende tijdens de wedstrijd van het Nederland elftal het veld op en maakte daar een selfie met Memphis.

In deze uitzending van Humberto waren Bert Doorn, Erica Terpstra, Peter Heerschop en Robert Doornbos te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op zondag 5 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie