Programma
Humberto à Paris

Humberto Paris

6
Om de Zomerse Spelen nauwkeurig bij te houden is er voor de fans een talkshow, Humberto Paris waarbij er vooruit wordt gekeken, maar ook wordt teruggeblikt op de Olympische Spelen. Niet alleen de Spelen zijn een onderwerp, maar ook de geschiedenis van Parijs komt aanbod. En dat alles in een typisch Frans caf. De talkshow is onder andere met Humberto Tan, Irene Schouten, Frank Evenblij en Tess Lieder-Wester. Het programma is te zien op RTL4.
De eerste uitzending van Humberto Paris is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Humberto Paris

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Humberto Paris online beschikbaar komt)
Nieuws over Humberto Paris
 • Humberto à Paris - Typisch Frans café het decor voor Humberto à Paris

  Typisch Frans caf het decor voor Humberto Paris

  5-7-2024

  Nog een kleine drie weken en dan is het zover. De openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen in de stad van de liefde, Parijs. Als kijker is er de tijd om de hele dag te kijken naar de Nederlandse topsporters, maar van al die stressvolle uren is het ook wel eens lekker om ontspannen voor de tv te zitten. Dat is ook precies de bedoeling van het nieuwe programma Humberto Paris.

  In de dagelijkse talkshow van Humberto Tan wordt er vooruitgekeken en teruggeblikt op de Olympische Spelen. Daarnaast is er tijd voor verhalen over Parijs, over de geschiedenis van de Olympische Spelen en nog veel meer. En dat allemaal onder het genot van een drankje, in een typisch Frans caf. Naast Humberto zijn er ook andere verslaggevers te zien in het programma, zoals: Irene Schouten, Frank Evenblij en Tess Lieder-Wester.

  De talkshow is elke dag te zien vanaf 22 juli om 21:45 op RTL4.
  Lees verder
Over dit programma
 • Frank Evenblij Frank Evenblij is geboren op 14 oktober 1978 te Leidschendam. Frank Evenblij is een Nederlands tv-presentator en programmamaker. Frank Evenblij presenteert nu Humberto Paris. Als presentator is Frank Evenblij onder meer bekend van Evenblij maakt... Bekijk volledig dossier
 • Humberto Tan Humberto Tan is geboren op 26 oktober 1965 te Paramaribo Suriname. Humberto Tan is een Nederlands televisiepresentator, schrijver, DJ en kledingontwerper. Humberto Tan presenteert nu Humberto Paris. Als presentator is Humberto Tan onder meer... Bekijk volledig dossier