Uitzending
Hollands Next Top Model - Aflevering 6

Aflevering 6

Hollands Next Top Model

6-10-2014

| 4429 x bekeken | 0 reacties
7
Deze week leren de dames hoe ze zich op social media het best kunnen profileren. Cycy Sanders is een getalenteerde, Nederlandse videokunstenaar die New York heeft veroverd. Hij geeft de meisjes tips & tricks. Cycy werkte al met Doutzen Kroes, Lady Gaga, Afrojack en Pharrell Williams. De shoot van deze week is voor een sieradenmerk en Kim Feenstra is speciaal ingevlogen om de meiden te coachen. De locatie is werkelijk fantastisch: bovenop een hoog gebouw met uitzicht op de skyline van Manhattan. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben.

In deze uitzending van Hollands Next Top Model was Kim Feenstra te gast. De presentatie was in handen van Daphne Deckers. Deze uitzending van het programma Hollands Next Top Model met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 6 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Hollands Next Top Model - Holland’s Next Top Model zwaarder dan ooit

    Hollandís Next Top Model zwaarder dan ooit

    1-9-2018

    Deze week leren de dames hoe ze zich op social media het best kunnen profileren. Cycy Sanders is een getalenteerde, Nederlandse videokunstenaar die New York heeft veroverd. Hij geeft de meisjes tips & tricks. Cycy…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten