Uitzending
Hollands Hoop - Jouw schuld, mijn schuld

Jouw schuld, mijn schuld

Hollands Hoop

5-3-2023

| 5092 x bekeken | 0 reacties
7
Fokke zet de boeren onder druk om Sasha tevreden te stellen. Machteld ontfermt zich over Liesbeth, die het nog steeds zwaar heeft met de dood van haar man. Pepijns zaad levert een mooie verrassing op. Fokke zet de boeren onder druk om Sasha tevreden te stellen, met een onbedoeld bijeffect. Daarnaast lijken schuldgevoelens rond zijn betrokkenheid bij de dood van Matthias zijn beoordelingsvermogen te beïnvloeden. Machteld ontfermt zich om Liesbeth die het nog immer zwaar heeft met de dood van haar man. Pepijns zaad levert een mooie verrassing op.

Hierin werd geacteerd door Kim van Kooten, Peter Paul Muller, Marcel Hensema, Jaap Spijkers, Martijn Lakemeier en Cynthia Abma. Deze uitzending van het programma Hollands Hoop met de titel Jouw schuld, mijn schuld werd uitgezonden op zaterdag 18 november door de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Hollands Hoop - Laatste seizoen van start op NPO 3

    Laatste seizoen van start op NPO 3

    9-2-2020

    Het laatste seizoen van de veelgeprezen dramaserie Hollands Hoop gaat vanavond van start op jongerenzender NPO 3. De crime-drama Hollands Hoop gaat over forensisch psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema), die de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten