Uitzending
Holland Sport - De allerlaatste

De allerlaatste

Holland Sport

6-6-2011

| 3242 x bekeken | 0 reacties
4
Wilfried de Jong en Matthijs van Nieuwkerk presenteren allerlaatste Holland Sport

Holland Sport sluit maandag acht succesvolle jaren af met een allerlaatste, dubbellange uitzending. Voor deze gelegenheid wordt Wilfried de Jong herenigd met zijn voormalig Holland Sport-collega Matthijs van Nieuwkerk.

In de uitzending komen succesvolle onderdelen van Holland Sport nog een keer terug, zoals de massagetafel, het museum, het fietsspel en de rubriek ‘bondscoach van de week’. Te gast zijn onder anderen Willem van Hanegem, Epke Zonderland en Stijn Vreven. Er wordt uniek beeld van Johan Cruijff getoond, en de snelste sporter ooit op het wielerspel, baanwielrenner Teun Mulder, doet een ultieme poging om zijn eigen toptijd te verbeteren. Verder praten Wilfried en Matthijs met Hein Verbruggen, ere-voorzitter van de UCI, over de dopingbeschuldigingen aan het adres van Lance Armstrong. Ook wordt teruggeblikt op de hoogtepunten uit acht jaar Holland Sport. Het mooiste sportfilmpje uit al die jaren wordt gekozen en voor de laatste keer is er petje op petje af: De Grote Afscheids Quiz.

Deze uitzending van het programma Holland Sport met de titel De allerlaatste is uitgezonden op maandag 6 juni door de VPRO. Te gast waren Willem van Hanegem, Hein Verbruggen, Johan Cruijff, Epke Zonderland, Teun Mulder en Matthijs van Nieuwkerk. De presentatie was in handen van Wilfried de Jong.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie