Programma
Hoge Bomen

Hoge Bomen

6
Hoge Bomen is een praatprogramma van Jeroen van der Boom bij SBS6. Jeroen brengt in dit programma een ode aan zijn gasten. Jeroen praat samen met zijn gast vanachter de piano openhartig over zijn of haar leven. Aan de hand van foto's, filmpjes en muziek nemen ze de gewone én bijzondere momenten nog eens door. De gast van Jeroen komt echt helemaal in het zonnetje te staan. Er komen namelijk ook bekende vrienden langs om over van alles te praten en sommigen zingen zelfs een bijzonder lied voor de eregast. Ze worden daarbij begeleid door Jeroen en zijn huisband.
De eerste uitzending van Hoge Bomen is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Hoge Bomen

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Hoge Bomen online beschikbaar komt)
Nieuws over Hoge Bomen
 • Hoge Bomen - Jeroen van der Boom voert openhartige gesprekken in nieuwe SBS6-show

  Jeroen van der Boom voert openhartige gesprekken in nieuwe SBS6-show

  25-2-2020  Jeroen van der Boom maakt voor SBS6 een nieuw praatprogramma voor op de zaterdagavond. In Hoge Bomen ontvangt de zanger verschillende BN’ers voor een persoonlijk gesprek. Jeroen ontvangt onder meer Rachel Hazes, die vertelt over haar burn-out en de moeilijke relatie met haar kinderen.

  De bekende Nederlanders blikken in het programma aan de piano van Jeroen terug op bijzondere momenten, doormiddel van foto’s, video’s en de muziek die bij die momenten past. Naast Rachel Hazes ontvangt Jeroen ook Martien Meiland, John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis.

  Het nieuwe programma van Van der Boom krijgt in april een plekje op de zaterdag van SBS6. Hoge Bomen vormt in april samen met de nieuwe talentenjacht We Want More de zaterdagavond van de tv-zender van John de Mol, waar momenteel zijn zus Linda te zien is met Deze Quiz Is Voor Jou.
  Lees verder
Over dit programma
 • Jeroen van der Boom Jeroen van der Boom is geboren op 22 juni 1972 te Nijmegen. Jeroen van der Boom is een Nederlands televisiepresentator en zanger. Jeroen van der Boom presenteert nu Hoge Bomen. Als presentator is Jeroen van der Boom onder meer bekend van… Bekijk volledig dossier