Programma
Het Zit In De Familie

Het Zit In De Familie

7
In het RTL4-programma Het Zit In De Familie zien we hoe Lieke van Lexmond gezinnen met een bepaalde uiterlijke familiekwaal te hulp schiet. Ze zijn door hun uiterlijk erg onzeker en ongelukkig. Lieke gaat met de kandidaten mee naar cosmetische experts om de problemen van de hele familie aan te pakken.
 • Het Zit In De Familie

  204 x bekeken | 16-1-2019
  Het Zit In De Familie - Aflevering 1
  6
  Lieke van Lexmond maakt kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. Het krijgen van kinderen heeft deze drie vrouwen helaas niet alleen geluk gebracht. De verder slanke vrouwen hebben sinds hun zwangerschap namelijk… Bekijk uitzending
Nieuws
 • Het Zit In De Familie - Lieke van Lexmond presenteert

  Lieke van Lexmond presenteert

  8-1-2019

  Lieke van Lexmond helpt in het nieuwe RTL4-programma Het Zit In De Familie gezinnen waarin meerdere personen dezelfde familiekwaal hebben. Lieke presenteerde eerder al voor RTL5 het programma Lelijke Eendjes, waarin zij mensen hielp die zich belemmert voelden door hun uiterlijk.

  “Als één iemand last heeft van een bepaalde kwaal, geldt dit vaak voor meer mensen binnen het gezin. Ik vind het bijzonder dat we nu hele families een kans kunnen geven om met meer zelfvertrouwen een nieuwe start te maken”, aldus de presentatrice over Het Zit In De Familie.

  In de eerste aflevering van Het Zit In De Familie, die woensdag 16 januari om 21:30 uur te zien is op RTL4, maakt Lieke kennis met Marieke en haar dochters Bo en Sil. De drie vrouwen hebben sinds hun zwangerschap alle drie last van veel loshangend vel bij hun buik waardoor ze zich lelijk voelen.
  Lees verder