Uitzending
Het Politiebureau - Zoektocht naar verdachte en ontdekking hennepkwekerij

Zoektocht naar verdachte en ontdekking hennepkwekerij

Het Politiebureau

20-2-2013

| 1454 x bekeken | 0 reacties
6
Vincent en Rachid zoeken een verdachte en komen terecht in een huis waar het zo rommelig is, dat het moeilijk is om iemand te vinden.

Joyce en Jerom gaan naar een melding van een supermarkt: er is een man in elkaar gezakt bij de kassa. Met behulp van de ambulancemedewerkers kan de man even later de winkel lopend verlaten. Later treffen Joyce en Jerom de man opnieuw aan: hij belt nu aan bij verschillende huizen.

Johan gaat kijken naar het dierenwelzijn bij een volkstuinencomplex. De dierenpolitie vertelt een Marokkaanse man hoe hij beter voor zijn kippen kan zorgen. De Marokkaanse man leert de politie op zijn beurt een aantal Arabische woorden.

Patric en Maurice ontdekken een hennepkwekerij in een garagebox. De planten zijn klaar voor de oogst, maar voordat de eigenaar zijn materiaal op de markt kan brengen, laat de politie de planten vernietigen.

Deze uitzending van het programma Het Politiebureau met de titel Zoektocht naar verdachte en ontdekking hennepkwekerij is uitgezonden op woensdag 20 februari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie