Uitzending
Het kinderziekenhuis - Aflevering 8

Aflevering 8

Het kinderziekenhuis

23-10-2008

| 1744 x bekeken | 0 reacties
6
In de medische serie Het Kinderziekenhuis maken we kennis met moedige kinderen, verdrietige kleuters en zenuwachtige tieners. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn ziek. Het ene kind ernstiger dan het andere, maar voor hun behandeling komen ze allemaal terecht.

Bij de spoedeisende hulp van het Juliana Kinderziekenhuis wordt de anderhalf jaar oude Dean binnengebracht. Hij is van het een op het andere moment in een koortsstuip geraakt, een angstige situatie voor hem en zijn ouders. Ook de 6-jarige Enbiya is in het JKZ opgenomen met hoge koorts. Zij heeft roodvonk en omdat zij ook een hartruisje heeft wordt ze nauwlettend in de gaten gehouden. Vandaag krijgt ze een echo van haar hart. De 15-jarige Sabine wordt geopereerd aan haar knie, omdat die steeds uit de kom schiet.

Deze uitzending van het programma Het kinderziekenhuis met de titel Aflevering 8 is uitgezonden op donderdag 23 oktober door de AVRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee