Uitzending
Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen - Februari

Februari

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

7-6-2022

| 1288 x bekeken | 0 reacties
7
Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok.

Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Valentijnsdag en daar weet Evert wel raad mee.

Als Eefje laat zien wat zij heeft meegenomen, zijn andere bewoners daar erg gecharmeerd van. Maar na een gezellige avond hangt er een brief van de directie, waar Edward zeer verbolgen over is.

Daarom worden er plannen worden gesmeed. Het drankverbod en de avondklok zorgen ervoor dat de Omanido-club wordt opgericht. Het belooft zowaar nog leuk te worden!

Dit is een herhaling van 30 oktober 2017.

Hierin werd geacteerd door Ad van Kempen, André van Duin, Annemarie Prins, Coby Timp, Kees Hulst, Martin van Waardenberg, Nienke Sikkema, Olga Zuiderhoek, Rick Nicolet, Rob van de Meeberg, Rosa Reuten, Tim Oliehoek en Tina de Bruin. Deze uitzending van het programma Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen met de titel Februari werd uitgezonden op dinsdag 10 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen - Tweede seizoen voor MAX-serie Hendrik Groen

  Tweede seizoen voor MAX-serie Hendrik Groen

  10-10-2018

  De succesvolle Omroep MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen krijgt een tweede seizoen. Dat heeft regisseur Tim Oliehoek afgelopen maandag bekendgemaakt in de talkshow Tijd voor MAX. Het tweede seizoen is in…
  Lees verder
 • Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen - Nieuwe dramaserie op NPO 1

  Nieuwe dramaserie op NPO 1

  23-10-2017

  Op NPO 1 start vanavond de nieuwe dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, met acteurs Kees Hulst en André van Duin in de hoofdrol. De twaalfdelige serie is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Pogingen iets van…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten