Uitzending
Het elfde uur - Slotaflevering

Slotaflevering

Het elfde uur

22-12-2009

| 1082 x bekeken | 0 reacties
6
Presentator en EO-boegbeeld Andries Knevel wordt in de allerlaatste uitzending van Het Elfde Uur door Hare Majesteit de Koningin benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Andries Knevel ontvangt deze hoge koninklijke onderscheiding uit handen van vice-premier André Rouvoet.
Tot verrassing van Andries worden in deze uitzending de rollen omgedraaid. Niet Andries Knevel maar de gasten zullen hem interviewen. André Rouvoet vraagt zich af of er in Andries niet een politicus verloren is gegaan. Was hij nu wel of niet in de running voor staatssecretaris? Verder wil Paul Witteman weten of zijn geloof de objectiviteit van de journalist Andries Knevel niet in de weg zit. Ben je niet te vooringenomen? Henny Huisman is juist nieuwsgierig naar het geloof van Andries Knevel. Wat zou Andries aan God willen vragen?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Slotaflevering is uitgezonden op dinsdag 22 december door de EO. Te gast waren Paul Witteman, Henny Huisman en André Rouvoet. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee