Uitzending
Hart van Nederland - 9-7-2024

9-7-2024

Hart van Nederland

244 x bekeken | 0 reacties
6
Driebergen wil eerbetoon aan 'hun' Blue Diamonds, nu het geld nog
Driebergen wil The Blue Diamonds, bekend van hun hit Ramona, eren met een standbeeld in het Oranjepark. Het initiatief, geleid door Bram en Paola Brinkman, krijgt brede steun in de gemeenschap en van de familie.

Grote vertraging op de A2 bij Culemborg door ongeval
Automobilisten die de A2 van Den Bosch naar Utrecht gebruiken, moeten dinsdagochtend rekening houden met forse vertraging. Bij Culemborg gebeurde rond 06.15 uur een ongeluk met twee vrachtwagens en twee auto's, meldt de ANWB.

Bijna een vijfde van de Nederlanders gaat niet op vakantie, dit is waarom
Bijna een op de vijf Nederlanders is vorig jaar niet op vakantie gegaan, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het aantal Nederlanders van 15 jaar of ouder dat thuis bleef, is daarmee opnieuw iets afgenomen. In 2022 ging iets meer dan een vijfde van de Nederlanders niet op vakantie.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 9 juli door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie