Programma
Hard Spel

Hard Spel

6
Hard Spel is een BNN-VARA programma met Richard Groenendijk. 4 deelnemers nemen het in Hard Spel onder leiding van Richard tegen elkaar op. Richard stelt de kandidaten allerlei lastig en grappige vragen over de expertise van de kandidaat zelf, die van hun tegenstanders én die van presentator Richard Groenendijk. De kandidaat die na vier rondes alle tegenstanders te slim af is gaat naar huis met de onverwoestbare Hard Spel-Bokaal!
De eerste uitzending van Hard Spel is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Hard Spel

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Hard Spel online beschikbaar komt)
Nieuws over Hard Spel
 • Hard Spel - Richard Groenendijk presenteert nieuwe quiz

  Richard Groenendijk presenteert nieuwe quiz

  4-7-2020

  Richard Groenendijk maakt vanavond op NPO 1 zijn debuut als quizmaster van de nieuwe zaterdagavondshow Hard Spel. In de quiz, die veel lijkt op de RTL4-quiz Ik Weet Er Alles Van!, moeten de kandidaten vragen beantwoorden over hun eigen expertise en die van hun tegenstanders.

  De kandidaten worden in de eerste ronde getest op hun eigen expertises, maar in de tweede ronde staat het tegenovergestelde van hun specialisme centraal. Is de kandidaat expert in ballet, dan krijgt diegene nu vragen over voetbal. De slimste kandidaat gaat naar huis met de Hard Spel-Bokaal.

  Richard kijkt uit naar vanavond. “Ik heb in mijn carrière al veel dingen gedaan, maar dit wordt mijn debuut als quizmaster. Ik vind het dus best spannend”, vertelt hij. De cabaretier lijkt de rol van Paul de Leeuw over te nemen, die voor zijn vertrek naar RTL de grote ster op de zaterdagavond was.
  Lees verder
Over dit programma
 • Richard Groenendijk Richard Groenendijk is geboren op 24 september 1972 te Dirksland. Richard Groenendijk is een Nederlands cabaretier, presentator en tekstschrijver. Richard Groenendijk presenteert nu Hard Spel. Als presentator is Richard Groenendijk onder meer… Bekijk volledig dossier