Uitzending
Hallo Nederland - 27-11-2018

27-11-2018

Hallo Nederland

297 x bekeken | 0 reacties
6
Er voltrekt zich een ramp in Jemen, zonder dat veel mensen daar weet van hebben. Sinds het begin van de oorlog in 2015 zijn er tienduizenden kinderen overleden. In veel gevallen kwam dat niet door het geweld, maar door het gebrek aan eten. Op de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch is een docent daarom een project begonnen om de ramp onder de aandacht te brengen

Verder: we kregen een enthousiaste mail binnen van Nick Theys uit Baarle-Nassau. Daar werken namelijk Nederlandse en Vlaamse kinderen samen bij een radiostation. Elke week maken ze samen een uur lang een programma: After School Radio.

En de overheid bezit zo'n 65.000 kunstobjecten. Van schilderijen tot meubelstukken tot enorme antieke tapijten. Deze zijn niet allemaal in musea te bekijken, maar wat gebeurt er dan mee? In Rijswijk staat een enorm depot waar dit allemaal opgeslagen is.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op dinsdag 27 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie