Uitzending
Hallo Nederland - 23-1-2017

23-1-2017

Hallo Nederland

648 x bekeken | 0 reacties
5
Boerderij van Stichting Familie Bofkont in vlammen opgegaan
De boerderij van Stichting Familie Bofkont in Amstelveen is in vlammen opgegaan. Op deze boerderij worden boerderijdieren gehouden die zijn 'vrijgekocht' uit de bio-industrie. De meeste dieren zijn gered, maar voor de stichting is dit een enorme ramp.

rechtszaak Volkert van der G. achter gesloten deuren
De rechtszaak tegen Volkert van der Graaf wordt gedeeltelijk achter gesloten deuren voortgezet. Dat heeft de rechtbank besloten. Het Openbaar Ministerie wil dat de moordenaar van Pim Fortuyn opnieuw wordt opgesloten omdat hij de voorwaarden van zijn vervroegde vrijlating zou hebben overtreden.

huisdieren geven bloed
Dieren zoals honden en katten kunnen bloed geven en daarmee levens redden van hun soortgenoten. Maar er is een groot te kort aan dierenbloed. Er zijn al heel wat honden- en katteneigenaren die hun dieren naar de bloedbank brengen om te doneren. Maar het is nog niet voldoende.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op maandag 23 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie