Programma
Hai Society

Hai Society

6
In Hai Society bij RTL4 dompelt Jar Ferwerda zich compleet onder in het leven van welvarende Nederlanders in het buitenland. Jar laat ons zien hoe ze wonen, werken en hoe ze het leven vieren. Hij bezocht voor Hai Society diverse exotische bestemmingen en ging op bezoek bij landgenoten op in Saint-Tropez, Monaco, op Curaao en in het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. Grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado's en bon vivants die Nederland achter zich hebben gelaten nemen hem mee op hun boten en de exclusiefste uitgaangsgelegenheden. Ook mag Jar de nieuwste speeltjes testen en de mooiste huizen van buiten en binnen bekijken. Daarnaast ontmoet hij bekende Nederlanders die in de buurt wonen.
De eerste uitzending van Hai Society is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Hai Society

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Hai Society online beschikbaar komt)
Nieuws over Hai Society
 • Hai Society - Jaïr Ferwerda verdiept zich voor RTL4-show in societyleven

  Jar Ferwerda verdiept zich voor RTL4-show in societyleven

  28-6-2021

  Politiekverslaggever Jar Ferwerda gaat in zijn eigen RTL4-programma op pad met vermogende Nederlanders in het buitenland. Hai Society is de opvolger van Jar in Goed Gezelschap, waarin Jar in 2019 voor NPO 1 ook een kijkje nam in de wereld van uitzonderlijk presterende landgenoten.

  Voor Hai Society verruilt Jar het Binnenhof in Den Haag, waar hij reportages maakt voor de talkshows Jinek, Humberto en BEAU, voor onder meer Curaao, Saint-Tropez en Monaco. Jar gaat in Hai Society, dat vanaf 1 augustus om 21:30 uur te zien is, ook op bezoek bij bekende Nederlanders.

  Naast de politiek heb ik altijd een fascinatie gehad voor het societyleven. Dankzij hun zakelijk succes hebben zij een leven vol luxe en geld en dus vrijheid. Dat levert natuurlijk mooie verhalen van bijzondere mensen op. Ik vond het prachtig om mij even onder te dompelen in hun wereld, zegt Jar.
  Lees verder
Over dit programma
 • Jar Ferwerda Jar Ferwerda presenteert nu Hai Society. Als presentator is Jar Ferwerda onder meer bekend van Jar in Goed Gezelschap, De Rekenkamer, Het Binnenhof van Jar, Een Politiek Gesprek, De Week van J&R en Manuscripta. In het verleden was Jar Bekijk volledig dossier