Uitzending
GTST - 24-10-2014

24-10-2014

GTST

9102 x bekeken | 0 reacties
6
Rikki kan er niet meer tegen dat heel de wereld tegen haar is. Vincent schrikt als Nina niet meer in haar kamer is. Meer nieuws uit het ziekenhuis: Anton komt bij, maar hoe is hij eraan toe? Sjoerd probeert de band met Wiet te herstellen.

In deze uitzending van GTST onder andere:

Goede Tijden, Slechte Tijden "Aflevering 5005"
Rikki kan er niet meer tegen dat heel de wereld tegen haar is. Vincent schrikt als Nina niet meer in haar kamer is. Meer nieuws uit het ziekenhuis: Anton komt bij, maar hoe is hij eraan toe? Sjoerd probeert de band met Wiet te herstellen.

GTST weeksamenvatting week 43 2014
Sjoerd heeft enorme spijt van zijn beschuldigingen. Nina wordt naar een onbekend ziekenhuis overgebracht. Rikki kan haar schuldgevoel niet meer aan. Janine geeft Ludo overal de schuld van.

Noud zet Wiet aan het denken
Sjoerd probeert Wiet zijn excuses aan te bieden, maar zij wil het niet horen. Noud luistert mee in dit gesprek en laat Wiet weten wat hij vindt van de hele situatie. Dit lijkt effect te hebben op Wiets boosheid.

Anton komt bij
Bianca is dolgelukkig als ze merkt dat Anton langzaam wakker wordt. Sjoerd komt meteen naar het ziekenhuis om erbij te zijn als zijn vader zijn ogen open doet.

"Ik ga nergens heen voordat ik weet waar Nina is!"
Vincent is woedend als hij ontdekt dat Nina naar een andere plek is gebracht door Ludo en dat hij niet mag weten waar ze nu is.

Rikki snijdt haar polsen door
Rikki voelt zich ellendig maar krijgt alle steun van Aysen, Sjors en Bing. Toch lijkt dit niet voldoende. Als ze alleen is, snijdt ze haar polsen door...

GTST shortie 24 oktober 2014
Bianca houdt Anton nauwlettend in de gaten in de hoop op een teken van herstel. Ludo is onverbiddelijk en houdt vast aan zijn beslissing. Rikki doet haar best om haar situatie onder controle te houden.

Hierin werd geacteerd door Erik de Vogel, Caroline De Bruijn, Inge Schrama, Marly van der Velden, Peter Post (acteur), Bartho Braat, Gigi Ravelli, Marjolein Keuning, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jette van der Meij, Beau Schneider, Cynthia Abma, Joep Sertons, Louis Talpe, Everon Jackson Hooi, Ferri Somogyi, Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek, Toprak Yalçiner en Dilan Yurdakul. Deze uitzending van het programma GTST werd uitgezonden op vrijdag 24 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee