Uitzending
GTST - 23-9-2015

23-9-2015

GTST

5275 x bekeken | 0 reacties
5
Wiet krijgt een geweldig aanbod en doet daarna Lucas een geweldig aanbod. Laura ontdekt een diefstal en confronteert de dader ermee. Ludo krijgt bruikbare informatie over Monica. Thijs weet belastende zaken over Zeger, maar besluit dit voor zich te houden.

In deze uitzending van GTST onder andere:

Monica stelt strenge eisen
Bing wil erkend worden als vader van zijn zoon Manu. Maar Monica gaat daar niet zomaar mee akkoord...

Nina gaat op onderzoek uit
Nina vertrouwt de goede bedoelingen van Monica niet. Ze roept de hulp van Thijs in om Manu bij Monica weg te halen.

Wiet en Zeger gaan naar Ierland
Zeger vraagt Wiet mee op reis naar Ierland, om het landgoed van zijn oma te laten zien. Wiet wil graag dat haar beste vriend Lucas ook meegaat.

"Waar ben jij mee bezig?"
Als Ludo in een vertrouwelijke bespreking zit met Leon, valt Janine binnen. Ze ving iets op over Nina en daarom vertrouwt ze het niet.

"Daar gaat ze spijt van krijgen"
Laura ontdekt wie de dief van Zegers laptop is. Ze overhandigt de laptop persoonlijk aan Zeger, maar hij laat Laura er niet zomaar mee wegkomen...

Goede Tijden, Slechte Tijden "Aflevering 5203"
Wiet krijgt een geweldig aanbod en doet daarna Lucas een geweldig aanbod. Laura ontdekt een diefstal en confronteert de dader ermee. Ludo krijgt bruikbare informatie over Monica. Thijs weet belastende zaken over Zeger, maar besluit dit voor zich te houden.

GTST shortie 23 september 2015
Rover wordt bij Laura op het matje geroepen. Wiet kan de verrassing van Zeger niet voor zich houden.

Hierin werd geacteerd door Erik de Vogel, Caroline De Bruijn, Inge Schrama, Marly van der Velden, Peter Post (acteur), Bartho Braat, Marjolein Keuning, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jette van der Meij, Beau Schneider, Joep Sertons, Everon Jackson Hooi, Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek en Elvira Out. Deze uitzending van het programma GTST werd uitgezonden op woensdag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • GTST - RTL4 viert 6000ste aflevering met minifilm

  RTL4 viert 6000ste aflevering met minifilm

  4-4-2019

  RTL4 viert de 6000ste aflevering van de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden met een minifilm. Het Finse landschap Lapland vormt grotendeels het decor van de speciale één uur durende aflevering van GTST, die…
  Lees verder
 • GTST - RTL4 blikt terug op vorige seizoen GTST in compilatieweek

  RTL4 blikt terug op vorige seizoen GTST in compilatieweek

  24-8-2018

  RTL4 zendt deze week voor het eerst compilatieafleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden uit. Vanaf vanavond frist RTL4 het geheugen van de kijker op met compilaties van het afgelopen seizoen, waarna iedereen weer…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten