Uitzending
Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn
Groeten van MAX - Te mooi om waar te zijn

Te mooi om waar te zijn

Groeten van MAX

11-6-2018

| 1445 x bekeken | 0 reacties
7
Alleenstaande moeder Patries wil met haar dochter de reis van haar leven maken: in een camper op rondreis door Europa. Maar als de gehuurde camper ermee ophoudt, komt er een abrupt einde aan de vakantie.

Verder: een dakkoffer is een handige manier om extra bagageruimte te creëren. Zo kun je tóch die extra barbecue of voortent nog meenemen. Toch moet je wel weten wat je doet voor je met een dakkoffer op pad gaat, want er gaat nog weleens het een en ander mis.

En een reisje voor vier personen voor slechts 65 euro. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Het bedrijf Fly A Way biedt dit soort reisjes telefonisch aan. En vóórdat je überhaupt hebt kunnen bedenken of je interesse hebt, zit de eerste factuur al in je mailbox. Gevolgd door aanmaningen, berichten van incassobureau's en dreigementen met deurwaarders en rechtszaken. Honderden mensen zijn gedupeerd door de praktijken van Fly A Way.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma Groeten van MAX met de titel Te mooi om waar te zijn werd uitgezonden op maandag 11 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie