Uitzending
Groeten van MAX - 21-7-2008

21-7-2008

Groeten van MAX

1123 x bekeken | 0 reacties
6
Overboekingen, vertragingen en annuleringen in de luchtvaart staan centraal.
Verhalen van mensen met enorme vertragingen en ongemakken op luchthavens. Een gezin heeft er zelfs 72 uur over gedaan om hun bestemming Orlando te bereiken. Ook bij de behandeling van de kijkervragen hebben we het over allerlei zaken die met vliegen en luchtvaart te maken hebben.

Verder in deze aflevering het drama van een klein meisje dat gewond raakt door een ongeluk in een zwembad van een Turks Hotel. De familie vertelt het schrijnende verhaal en we bespreken met onze deskundigen wat deze mensen nog kunnen doen ter genoegdoening.

Daarnaast bijzondere aandacht voor de autovignetten. Sommige Europese landen hebben tol andere landen gebruiken vignetten, hoe zit dit en wat gebeurt er als men zich er niet aan houdt?

En tenslotte nog wat leuke tips die de vliegreis bijzonder kunnen veraangenamen.

Presentatie: Sybrand Niessen
Deskundigen: Yda Matthijssen (ANWB) en Pim de Vos (advocaat reisrecht)

Deze uitzending van het programma Groeten van MAX is uitgezonden op maandag 21 juli door MAX. Te gast was Pim de Vos. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee