Uitzending
Groen Licht - 17-4-2017

17-4-2017

Groen Licht

533 x bekeken | 0 reacties
6
Een man in Utrecht draaide deze winter uit principe de gaskraan dicht. Dat betekent wel een koud huis. Hoe lost hij dat op? En Elena denkt na over een duurzame verbouwing bij haar thuis. Met: In Doorn verkochten ze een oude tv-antenne voor vier miljoen euro en nu hebben ze steeds geld voor leuke dingen voor de mensen: een bankje bij de bushalte waar je je telefoon kunt opladen. Voor iedereen gratis met zonne-energie!

Een man in Utrecht draaide deze winter uit principe de gaskraan dicht. Maar dat betekent wel een koud huis. Hoe lost hij dat op?

Acteur Edo Brunner vindt ganzenlever verrukkelijk. Maar iedereen kent de afschuwelijke beelden van het gedwongen voederen van ganzen om die grote lever te krijgen. Is er een behoorlijk alternatief?

Elena denkt na over een verbouwing bij haar thuis. Kan dat ook op een duurzame manier? En is dat betaalbaar? Over muren van stro en bamboevloeren.

En die zak waar chips in verpakt wordt, is dat nou plastic of iets anders?

In deze uitzending van Groen Licht was Edo Brunner te gast. De presentatie was in handen van Milouska Meulens en Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Groen Licht werd uitgezonden op maandag 17 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie