Uitzending
Goedemorgen Nederland - 22-4-2009

22-4-2009

Goedemorgen Nederland

1347 x bekeken | 0 reacties
5
Zuid-Afrika naar de stembus
Zuid-Afrika maakt zich op voor de gang naar de stembus. De regeringspartij Afrikaans Nationaal Congres - het ANC - lijkt favoriet. Maar opvallend is de verwachting dat blanke Zuid-Afrikanen vandaag massaal zullen tegen stemmen uit angst dat het ANC teveel macht krijgt. Linda Holliday, die een farm bezit op het Zuid-Afrikaanse platteland, stemt ook tegen: "ANC is niet capabel om het land te regeren."

AFM wil tophypotheken afschaffen
De Autoriteit FinanciŽle Markten wil het verstrekken van tophypotheken afschaffen. De overdrachtsbelasting en notariskosten moeten straks allemaal uit eigen zak betaald worden. Hans Andrť de la Porte van Vereniging Eigen Huis vindt het een krankzinnig plan.`

Het Nieuwsoverzicht - deel 2
Het Nieuwsoverzicht van woensdag 22 april 2009, gepresenteerd door Raja Felgata.

De stem van gematigde moslims
Na de moord op Theo van Gogh zijn er veel uitspraken gedaan door fundamentalistische moslims. Hierdoor lijkt het alsof er helemaal geen gematigde moslims bestaan, maar die zijn er wel degelijk. De meeste Nederlandse moslims zijn gematigd en verzetten zich tegen de radicale islam. Volkskrant-journalisten Janny Groen en Annieke Kranenberg deden onderzoek naar de stem van gematigde moslims.

'BlootGewoon: Naakt met een missie'
De KRO komt met een nieuw televisieprogramma, getiteld 'Blootgewoon'. Het programma, dat gepresenteerd wordt door Anita Witzier, roept alle Nederlanders op om naakt te poseren. Aan de hand van verscheidene foto's wordt een degelijke naaktkalender gemaakt voor het goede doel. Anita Witzier vertelt meer over het programma.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 22 april door de KRO. Te gast was Anita Witzier. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie