Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 14-2-2007

14-2-2007

Goedemorgen Nederland

1018 x bekeken | 0 reacties
6
Noord-Korea
Noord-Korea en vijf andere landen hebben dinsdag tijdens overleg in de Chinese hoofdstad Peking een akkoord bereikt over het ontmantelen van de Noord-Koreaanse nucleaire installaties. In ruil daarvoor krijgt het stalinististische regime van andere landen maximaal 1 miljoen ton zware olie. De Verenigde Staten halen Noord-Korea van de lijst van landen die het terrorisme steunen. De Nederlandse zakenman Paul Tjia heeft het land enkele malen bezocht en zit in de studio.

Polyamorie
Het is Valentijnsdag, dus gaat het over liefde. Dat liefde figuurlijk gezien geen grenzen kent, dat weten we allemaal, maar de letterlijke liefde zonder grenzen zoals Ageeth Veenemans die beleeft, is niet voor iedereen even makkelijk te begrijpen. Ze heeft met twee mannen een liefdesrelatie.

Susan Smit
Met Susan staan we stil bij het overlijden van de populaire schrijfster Marianne Frederiksson, en bespreken we het nieuwe boek van de Amerikaan Dave Eggers. Het boek Wat is de Wat is onmiddellijk na verschijning naar de top van de bestsellerlijsten in de VS geschoten.

Nina
En Nina is de eerste vrouwelijke rapper die in Nederland voet aan de grond krijgt. Met haar debuutalbum De lastigste bewijst ze meteen dat dit terecht is.

Presentatie: Mirella van Markus.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 14 februari door de KRO. Te gast was Susan Smit. De presentatie was in handen van Mirella van Markus en Sven Kockelmann. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie