Uitzending
Gezellig naar Marokko - De overtocht

De overtocht

Gezellig naar Marokko

23-6-2008

| 3305 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering ontmoet Derk voor het eerst de groep in de Spaanse Tarifa, een stad op het meest zuidelijke puntje van het Europese continent.

Marokko (en dus Afrika), ligt maar 15 km verder, aan de andere kant van het water. Om de groep welkom te heten is er een borrel georganiseerd met typisch Spaanse hapjes en verse sangria. De volgende dag is het zover: de overtocht per boot naar het Afrikaanse continent. Sommige mensen zijn wat nerveus omdat ze voor het eerst met een camper of caravan op een veerboot gaan. Er is veel gedoe met paspoorten, visa en boottickets. Door de ruige overtocht is een aantal mensen misselijk.

In Marokko ontstaat direct hilariteit: captain Henk verkleedt zich in een echte Jalabba en een aantal vrouwen probeert de nieuwste hoofddoekmode uit. Als excursie staat een bezoek aan het kunstenaarsstadje Asilah op het programma.

Deze uitzending van het programma Gezellig naar Marokko met de titel De overtocht is uitgezonden op maandag 23 juni door de KRO. De presentatie was in handen van Derk Bolt.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie