Uitzending
Geloven op 2 - Aflevering 1 - De Peel

Aflevering 1 - De Peel

Geloven op 2

18-6-2013

| 1213 x bekeken | 0 reacties
6
Gerald en Angelique Willems wonen inmiddels twintig jaar in het ouderlijk huis van Toon Kortooms. Hij was een bekende schrijver, journalist en onderwijzer die in 1999 overleed.

De familie wordt zo ge´nspireerd door het leven van Kortooms dat ze rondom hun huis een Toon Kortooms belevingspark oprichten. Vanavond vertellen ze waarom hun leven nu volledig in het teken staat van de voormalig schrijver.

Herman Wegter ontmoet in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen, Pater Shay Cullen. Hij doet er alles aan om straatkinderen uit de gevangenis te halen. Deze kinderen zitten vaak zonder enige berechting vast in slecht onderhouden gevangenissen. Vandaag kan Shay Cullen drie kinderen redden.

En in de 'Week van' volgen we het wel en wee van landgoed Croy. Op de 200 hectare grond staat niet alleen het kasteel maar ook diverse boerderijen. In totaal zijn op het landgoed elf bedrijven gevestigd.

Deze uitzending van het programma Geloven op 2 met de titel Aflevering 1 - De Peel is uitgezonden op dinsdag 18 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie