Uitzending
Geef om je Hersenen - 27-3-2019

27-3-2019

Geef om je Hersenen

1704 x bekeken | 0 reacties
6
Met indrukwekkende verhalen en bijzondere optredens wordt aandacht gevraagd voor de noodzaak van hersenonderzoek. In Nederland heeft 1 op de 4 mensen te maken met een hersenaandoening. Jong en oud, het kan ons allemaal overkomen. Bekende en onbekende mensen vertellen hun persoonlijke verhaal en laten zien waar zij de kracht vandaan halen om door te gaan. Ook worden we meegenomen in de werking van het brein en wat er gebeurt als je hersenen je in de steek laten. Een doorbraak in het voorkomen en genezen van hersenziekten is dichterbij dan ooit, maar daar is wel extra onderzoek voor nodig.

Sybrand Niessen en Martine van Os presenteren het programma live met interessante gasten zoals Bart Chabot, neuropsychologen Erik Scherder en Margriet Sitskoorn en neurowetenschapper Ysbrand van der Werf.

In deze uitzending van Geef om je Hersenen waren Margriet Sitskoorn, Martine van Os en Sybrand Niessen te gast. Bart Chabot deed in deze uitzending verslag voor Geef om je Hersenen. De presentatie was in handen van Charles Groenhuijsen en Leontine Borsato. Deze uitzending van het programma Geef om je Hersenen werd uitgezonden op woensdag 27 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie