Uitzending
From Russia with Love - Aflevering 6

Aflevering 6

From Russia with Love

16-8-2015

| 10887 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van From Russia with Love onder andere:

From Russia With Love "Aflevering 6"
Realityprogramma waarin Nederlandse mannen worden gevolgd die naar het voormalig Oostblok afreizen op zoek naar een geschikte partner.

Een culinair hoogstandje voor Olga..
Het is avond en Olga gaat haar allereerste maaltijd in Nederland krijgen. En Christiaan heeft iets heel speciaals in gedachten. Of toch niet.

Eet die zilveruitjes nou gewoon!
Jeroen en Gerben hebben een lekker tussendoortje voor de dames. Een pot zilveruitjes waar Jeroen met z'n hele hand in heeft gezeten. Jammie..

"Als lang lig, dan stinkie"
Herman is met zijn moeder en vriendin in Volendam. Zijn moeder doet haar uiterste best om een leuk gesprek te houden met Maria, maar tja, een woordje Engels had handig geweest.

Moeders zoekt een leuk souvenirtje uit
Herman heeft zijn grote liefde Maria meegenomen naar Volendam. O ja, zijn moeder ook. Haar enthousiasme is werkelijk niet te stuiten.

"You don't sleep with me?!"
Jeroen en Gerben hebben een romantisch weekendje in een blokhut gepland voor hun dames. Over de slaapkamerverdeling zijn ze het alleen nog niet helemaal eens.

Deze uitzending van het programma From Russia with Love met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 7 april door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!