Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Flikken Maastricht - Privé

Privé

Flikken Maastricht

18-4-2014

| 6039 x bekeken | 2 reacties
8
Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar ook weer de man voor de deur aan. Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Als Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective telkens schimmiger. De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader.

Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan. Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Dan komen ze in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuit gaat. De zaak lijkt opgelost, maar zo eenvoudig blijkt dat niet. De jongen klaagt namelijk Esmee en Romeo aan. Wolfs botst met de advocate van Fleur die de zitting aan het voorbereiden is en zijn ideeën voor de verdedigingsstrategie niet ziet zitten.

Met: Martijn Nieuwerf, Tibor Lukács, Kiki Classen, Henk Poort, Rik Hoogendoorn

Hierin werd geacteerd door Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Jamie Grant, Henk Poort, Kiki Classen, Martijn Nieuwerf en Rik Hoogendoorn. Deze uitzending van het programma Flikken Maastricht met de titel Privé werd uitgezonden op vrijdag 18 april door AVROTROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie