Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Flikken Maastricht - Mineur

Mineur

Flikken Maastricht

4-4-2014

| 4502 x bekeken | 0 reacties
8
De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk.

Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die ze niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Met: Martijn Nieuwerf, Tibor Lukács, Ellen ten Damme, Terence Schreurs

Hierin werd geacteerd door Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio Romero IJssel, Jamie Grant, Ellen ten Damme, Martijn Nieuwerf en Terence Schreurs. Deze uitzending van het programma Flikken Maastricht met de titel Mineur werd uitgezonden op vrijdag 4 april door AVROTROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie