Programma
Five Live

Five Live

6
Five Live is een serie bij SBS6. Five live gaat over het wel en wee van een televisieprogramma. We zien wat de personags voor en achter de schermen allemaal meemaken.
Met Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans.
De eerste uitzending van Five Live is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Five Live

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Five Live online beschikbaar komt)
Nieuws over Five Live
 • Five Live - Linda de Mol speelt talkshowhost in nieuwe dramaserie

  Linda de Mol speelt talkshowhost in nieuwe dramaserie

  1-10-2022

  Linda de Mol laat de achterkant van de televisiewereld zien in haar nieuwe dramaserie FIVE LIVE. De comedy draait om de 55-jarige Sara Bannink (Linda) en 49-jarige Roderik van Zuylen (Waldemar Torenstra), de presentatoren van de wekelijkse talkshow Five Live op de fictieve tv-zender Five.

  De talkshow Five Live kampt met teruglopende kijkcijfers, dus besluit zenderbaas Flip de Koning (Daan Schuurmans) in te grijpen. Hij wil ex-geliefden Sara en Roderik uit elkaar halen en koppelen aan nieuw talent. Ondertussen proberen Sara en Roderik hun twee puberkinderen op te voeden.

  SBS6 heeft voor FIVE LIVE, dat iedere zondag om 21:30 uur te zien is, een blik BN’ers opengetrokken. Ook Lies Visschedijk, Roeland Fernhout, Abbey Hoes en Edwin Jonker zijn in de serie te zien. Het scenario is geschreven door Frank Houtappels en Joan Nederlof, bekend van Gooische Vrouwen.
  Lees verder
Over dit programma
 • Linda de Mol Linda de Mol is geboren op 8 juli 1964 te Hilversum. Linda de Mol is een Nederlandse televisiepresentatrice en actrice bij RTL 4. Linda de Mol presenteert nu Postcode Loterij Miljoenenjacht en Ik hou van holland. Als presentator is Linda de Mol... Bekijk volledig dossier
 • Daan Schuurmans Daan Schuurmans is geboren op 24 januari 1972 te Rotterdam. Daan Schuurmans is een Nederlands acteur. Als presentator is Daan Schuurmans onder meer bekend van Het Verhaal van Nederland: Oranje-Nassau, Het Verhaal van Nederland en Het Klokhuis. ... Bekijk volledig dossier