Programma
Filemon Slaat Door

Filemon Slaat Door

8
In Filemon Slaat Door gaat Filemon Wesselink de ring in. Voor het BNN programma gaat hij trainen voor een kickbokswedstrijd. Remy Bonjasky is drievoudig wereldkampioen kickboksen en helpt Filemon om zich voor te bereiden op een echte kickbokswedstrijd. Filemon gaat het gevecht aan op een van de meest prestigieuze kickboksgala’s van Nederland.
 • Filemon Slaat Door

  1498 x bekeken | 28-5-2017
  Filemon Slaat Door - 28-5-2017
  8
  Filemon traint in Thailand bij de kickbokschool van de regerend wereldkampioen in zijn gewichtsklasse en bezoekt in de avond een illegaal straatgevecht waar men elkaar in elkaar slaat voor de kick. Nadat Filemon in... Bekijk uitzending
 • Filemon Slaat Door

  1277 x bekeken | 21-5-2017
  Filemon Slaat Door - 21-5-2017
  7
  Deze uitzending van het programma Filemon Slaat Door werd uitgezonden op zondag 21 mei door BNN. Bekijk uitzending
 • Filemon Slaat Door

  1242 x bekeken | 14-5-2017
  Filemon Slaat Door - 14-5-2017
  8
  Deze uitzending van het programma Filemon Slaat Door werd uitgezonden op zondag 14 mei door BNN. Bekijk uitzending
 • Filemon Slaat Door

  3394 x bekeken | 7-5-2017
  Filemon Slaat Door - 7-5-2017
  7
  In deze uitzending van Filemon Slaat Door was Rico Verhoeven te gast. Remy Bonjasky was in deze uitzending van Filemon Slaat Door deskundige. De presentatie was in handen van Filemon Wesselink. Deze uitzending van het... Bekijk uitzending
Nieuws over Filemon Slaat Door
 • Filemon Slaat Door - Laatste aflevering Filemon Slaat Door

  Laatste aflevering Filemon Slaat Door

  26-5-2017


  Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. De presenator blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen tv-collega Ajouad El Miloudi voor het programma Filemon Slaat Door af. Filemon zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht.

  Filemon had het erg zwaar. “Vaak ben ik voor programma’s ver gegaan. Ik heb de grenzen opgezocht en heb die meerdere keren verlegd. Deze keer ben ik echt tegen mijn fysieke en mentale grens opgelopen, met het gevolg dat ik nu echt naar mijn lichaam en geest moet luisteren”, zegt hij.

  Filemon Slaat Door zou uit vijf aflevering bestaan, maar eindigt nu al na de vierde aflevering. In de laatste aflevering is te zien hoe Wesselink het slechte nieuws aan Ajouad vertelt en hoe hij de confrontatie aan gaat met zijn trainer Remy Bonjasky, die hem onder zijn hoede heeft genomen.
  Lees verder
 • Filemon Slaat Door - 7 mei eerste aflevering Filemon Slaat Door

  7 mei eerste aflevering Filemon Slaat Door

  26-4-2017


  BNN-presentator Filemon Wesselink verruilt de sportschool voor de ring. Nadat hij zich vorig jaar afbeulde om het lichaam van een adonis te krijgen in het programma Filemon Staat Strak, wordt hij nu kickbokser en gaat hij nu de ring in voor het nieuwe BNN-programma Filemon Slaat Door.

  In het programma duikt Filemon in de wereld van deze vechtsport door zelf het gevecht aan te gaan. Maandenlang wordt de BNN-presentator gedrild door drievoudig wereldkampioen Remy Bonjasky om zich klaar te maken voor een gevecht op een van de grootste kickboksgala's van Nederland.

  In de eerste aflevering van Filemon Slaat Door, die zondag 7 mei te zien is, ontmoet de presentator wereldkampioen Rico Verhoeven en zijn eigen trainer Remy Bonjasky. In de tweede aflevering wordt voor Filemon duidelijk wie zijn tegenstander wordt in het gevecht aan het einde van de tv-serie.
  Lees verder