Programma
Filemon Buiten Westen

Filemon Buiten Westen

8
In het BNN-VARA programma Filemon Buiten Westen zien we de reis van Filemon Wesselink. Hij bezoekt gemeenschappen die een compleet andere leefwijze hebben dan wij tegenwoordig gewend zijn. Deze mensen wonen in zeer afgelegen gebieden en leven op een traditionele manier. Zij jagen nog en moeten dagelijks opzoek naar voedsel. Filemon zoekt uit hoe zij denken over een bepaald thema dat in onze maatschappij speelt.
 • Filemon Buiten Westen

  140 x bekeken | 20-9-2018
  Filemon Buiten Westen - Yanomami in Brazilië
  8
  Filemon is op bezoek bij de Yanomami in BraziliŽ, een stam die diep in het regenwoud woont, samen onder ťťn dak. In deze gemeenschap staat het belang van de groep voorop, een groot contrast met het Westen waar hetÖ Bekijk uitzending
 • Filemon Buiten Westen

  250 x bekeken | 13-9-2018
  Filemon Buiten Westen - Bijagos Archipel in Guinee-Bissau
  8
  De presentatie was in handen van Filemon Wesselink. Deze uitzending van het programma Filemon Buiten Westen met de titel Bijagos Archipel in Guinee-Bissau werd uitgezonden op donderdag 13 september door BNN. Bekijk uitzending
Nieuws
 • Filemon Buiten Westen - Filemon gaat traditioneel leven in Filemon Buiten Westen

  Filemon gaat traditioneel leven in Filemon Buiten Westen

  16-9-2018  Filemon Wesselink reist voor BNNVARA in zijn nieuwe tv-programma Filemon Buiten Westen naar gemeenschappen in afgelegen gebieden waar mensen op een heel andere manier leven. Filemon is benieuwd hoe zij om gaan met verstedelijking, beweging, seksualiteit en man-vrouwverhoudingen.

  De moderne maatschappij staat bol van overvolle agendaís, prestatiedrang, stress en zorgen en daarom zoekt Filemon uit of wij niet zijn vergeten wat ons echt gelukkig maakt. In de eerste aflevering is Filemon een week te gast bij bewoners van de Bijagos Archipel in Guinee-Bissau.

  Filemon gaat in zijn nieuwe tv-programma, dat vanaf vanavond om 21:00 uur te zien is op jongerenzender NPO 3, ook op bezoek bij de Hadza in Tanzania, de Yanomami in BraziliŽ, de kamelenherders in MongoliŽ, de Trobrianders in Papoea Nieuw-Guinea en de Raramuri in Mexico.

  Lees verder