Nieuwsbericht
Face to Face - Nieuw programma Face to Face

Nieuw programma Face to Face

Face to Face

11-7-2016

| 714 x bekeken | 0 reacties
8

Bert van Leeuwen komt in het najaar - naast dat hij met een nieuw seizoen Het Familiediner komt - ook met een splinternieuw hulpprogramma voor de EO. In Face to Face zetten mensen met een vastgelopen relatie een eerste stap richting herstel. Niet door vele woorden te gebruiken, maar door elkaar recht in de ogen aan te kijken: face-to-face. De grote vraag is daarbij iedere keer weer: Kun je een impasse doorbreken door elkaar alleen maar aan te kijken? Face to Face is vanaf woensdag 5 oktober te zien op NPO 1.

In Face to Face gaan twee mensen met een moeizame of ernstig verstoorde relatie de confrontatie met elkaar aan. Onder leiding van Bert van Leeuwen zetten zij een belangrijke eerste stap op weg naar het herstel. De twee kijken elkaar tien minuten lang recht in de ogen zonder daarbij te spreken. Uit onderzoek is gebleken dat dit een goede manier is om een diepgeworteld conflict te doorbreken.

Maar dat ze tien minuten stil zijn betekent niet dat je thuis tien minuten niets te horen krijgt. Elke aflevering bezoekt Bert vrienden, liefdespartners en familieleden met een vastgelopen relatie. Hij gaat in gesprek met de deelnemers: wat is er gebeurd waardoor de spanning tussen hen zo hoog is opgelopen? En wat maakt dat zij er op eigen kracht niet meer uitkomen?

Klik hier voor meer informatie over Face to Face, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws