Nieuwsbericht
Je eigen Netflix abonnement - 7-9-2023

Je eigen Netflix abonnement

7-9-2023 | 672 x bekeken | 0 reacties
6
Dit zijn de mogelijkheden
De streamingsdienst met veruit de meeste abonnees in Nederland is Netflix. Toch heeft nog niet iedereen het, of in ieder geval niet zelf omdat men zo lang dat nog gaat een abonnement deelt met anderen. Netflix treedt hier immers tegenop. Als je een Netflix abonnement voor jezelf wilt afsluiten, wat tegenwoordig overigens ook via Ziggo en een aantal andere aanbieders van interactie tv kan, heb je een aantal verschillende keuzes. We bespreken ze in dit artikel.

Basic Netflix abonnement
Het meest betaalbare Netflix abonnement draagt de naam Basic en heeft een maandelijkse prijs van 7,99 euro. Dit abonnement heeft enkele beperkingen. Alle beschikbare content is gewoon te bekijken op je telefoon, tablet, computer en televisie. Je kijkervaring wordt ook niet onderbroken door vervelende reclames. De beperking ligt echter wl in het feit dat je gelijktijdig slechts op n apparaat kunt kijken, waardoor meerdere gezinsleden niet tegelijkertijd kunnen streamen. Bovendien wordt er in HD-resolutie gestreamd, wat naar hedendaagse maatstaven aan de lage kant is. Vooral op een televisiescherm zal dit gebrek aan scherpte opvallen.

Standaard Netflix abonnement
Voor een bedrag van 11,99 euro per maand kun je jezelf trakteren op een Standaard abonnement bij Netflix. Dit abonnement zorgt ervoor dat je zonder hinderlijke reclames kunt genieten van alle content op Netflix op al je apparaten. Wat dit abonnement anders maakt dan het Basic abonnement, is dat je het kunt delen met twee gezinsleden tegelijkertijd, die elk op hun eigen apparaat kunnen streamen. Dit is vaak al voldoende voor veel huishoudens. Bovendien brengt dit abonnement je ook naar een hogere Full HD-beeldkwaliteit, waardoor alles er aanzienlijk scherper uitziet.

Premium Netflix abonnement
Voor slechts 15,99 euro per maand kun je genieten van het Premium abonnement bij Netflix. Met dit abonnement kun je niet op twee, maar op maar liefst vier apparaten tegelijkertijd naar Netflix kijken. Dit is met name handig voor grotere gezinnen. Bovendien is dit abonnement een uitstekende keuze als je in het bezit bent van een prachtige 4K-televisie en het beste uit je kijkervaring wilt halen. Het Premium abonnement stelt je namelijk in staat om, voor zover beschikbaar, content te bekijken in een scherpe 4K-resolutie.

Je abonnement delen
In de afgelopen jaren is het delen van Netflix-inloggegevens met mensen buiten het gezin veel voorgekomen. Dit hoewel het oorspronkelijke doel van Netflix was om een abonnement alleen te delen met gezinsleden op hetzelfde adres. De streamingsdienst heeft nu stappen ondernomen om dit gedrag aan te pakken. Hierdoor kan illegaal delen leiden tot het verlies van toegang tot het account. Houders van een Standaard abonnement mogen n extra persoon buiten het gezin toevoegen tegen een meerprijs van 3,99 euro per maand. Met een Premium abonnement mogen twee extra personen worden toegevoegd, elk tegen diezelfde vergoeding.

Een goedkoper Netflix abonnement waarbij je reclames krijgt is elders in de wereld wel al beschikbaar, maar in Nederland nog niet. Mogelijk komt dit nog in de toekomst. De vraag is echter of we daar met zn allen wel op zitten te wachten, aangezien het nu juist zo fijn is van kijken naar een streamingsdienst dat je gn reclame te zien krijgt.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met ziggo.nl

Bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Lekker comfortabel tv kijken - 4-9-2023

  Lekker comfortabel tv kijken

  4-9-2023

  Wat gaat er nu boven een heerlijke ontspannende avond bankhangen? Vooral nadat je de hele dag hebt gewerkt, is het natuurlijk heerlijk om onderuitgezakt op je bank te gaan liggen en af te stemmen of je favoriete film of…
  Lees verder
 • Met deze 3 tips vind jij de perfecte bartafel voor thuis of op kantoor - 31-8-2023

  Met deze 3 tips vind jij de perfecte bartafel voor thuis of op kantoor

  31-8-2023

  Voor veel mensen is interieur erg belangrijk. Het bepaalt namelijk de sfeer en stijl van de omgeving. Door gebruik te maken van verschillende hoogtes zoals een hoge tafel en een lage bank kun je verschillende dimensies…
  Lees verder
 • De Avondshow met Arjen Lubach - Arjen Lubach terug met satirische nieuwsshow

  Arjen Lubach terug met satirische nieuwsshow

  4-9-2023

  Arjen Lubach keert vanavond terug op zender NPO 1 met zijn populaire Avondshow. In de opvolger van Zondag met Lubach, waarmee Arjen en zijn team in 2017 de Gouden Televizier-Ring wonnen, wordt het dagelijkse nieuws van…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten