Nieuwsbericht
Formule 1 in 4K op kanaal 14 van Ziggo Sport - 7-4-2021

7-4-2021

Formule 1 in 4K op kanaal 14 van Ziggo Sport

603 x bekeken | 0 reacties
6
Formule 1 in 4K op kanaal 14 van Ziggo Sport
Ziggo-abonnees kunnen het nieuwe Formule 1 seizoen in 4K bekijken vanaf 26 maart. Heb je het TV Max pakket of alles-in-1 Max abonnement? En de Mediabox Next naast je TV staan? Dan kijk jij straks naar Verstappens inhaalacties in 4K!

Het gehele seizoen de beste beeldkwaliteit
Bij de start van het eerste raceweekend zendt Ziggo elke vrijetraining, kwalificatie en race uit in 4K. 4K-beeldkwaliteit, ook wel Ultra HD (3840 x 2160 pixels), is maar liefst 4x scherper dan standaard Full HD. Hierdoor komen er meer details aan het licht. Denk aan Hamiltons tranen van vreugde na bijna iedere Grand Prix overwinning, of de zweetdruppels van Verstappen zodra hij zijn helm afzet. Vooral bij grote televisies zie je een duidelijk verschil. Maar het grootste verschil zit in het realisme van de gefilmde beelden. Helemaal bij sportwedstrijden en actiescènes maakt 4K het beeld veel levendiger, wat eens stuk prettiger is voor je ogen.

Heb jij de juiste mediabox voor 4K?
Ziggo-klanten die de ‘Mediabox Next’ op hun TV hebben aangesloten, kunnen de Formule 1 in 4K beeldkwaliteit bekijken. Deze mediabox krijg je momenteel alleen bij het Max TV pakket of alles-in-1 Max abonnement. Voor 4K-uitzendingen heeft je TV ook internetverbinding nodig.

De perfecte TV voor de Formule 1
Zoek jij een TV voor het kijken van F1-seizoen? Dan wil een TV met de juiste specificaties! Maar waar moet je op letten? Om te beginnen heb je een 4K TV nodig zodat jij de 4K-uitzendingen van Ziggo kan ontvangen. HDR-ondersteuning is een andere belangrijke specificatie voor de ultieme kijkervaring. Deze bijzondere techniek vergroot het kleurenbereik van de TV. En veel kleur betekent een levensecht circuit tijdens de Formule 1 uitzendingen. Tot slot check je of de TV een verversingssnelheid van 100 Hertz heeft. Dit komt neer op het aantal frames dat je televisie per seconde afspeelt. 100hz weergeeft een dubbele frame rate in vergelijking met het lagere 50 Hz, waardoor snelle beelden scherper en vloeiender ogen. De racewagens die dicht langs de camera door te bochten scheuren blijven hierdoor haarscherp.

Vergelijk het complete aanbod 4K TV’s op Knibble
Kijk jij Formule 1 het liefst in 4K? Wil jij daarvoor de perfecte 4K TV kopen? En zoek jij daarbij de laagste prijs? Ga dan snel naar Knibble en bekijk hier het complete aanbod van 4K TV's?. Op deze vergelijkingssite vind je de scherpste TV-aanbiedingen.

Wat kan ik dit F1-seizoen verwachten?
Vele fans hebben er jaren naar uitgekeken: de terugkeer van de GP van Zandvoort. En na lang wachten vanwege corona-uitstel is het 5 september dan eindelijk zover. Maar Zandvoort is niet het enige waar liefhebbers dit seizoen naar uitkijken. Legendarische namen keren terug aan de startgrid. Tweevoudig wereldkampioen Alonso gaat voor een comeback, en Mick Schumacher volgt zijn vader Michael Schumacher op, winnaar van maar liefst zeven kampioentitels. Bovendien wordt de formule 1 dus voor het eerst in 4K uitgezonden. Waardoor de 4K TV onmisbaar is voor in de huiskamer van iedere Formule 1 Fan! Dit alles maakt 2021 een veelbelovend jaar voor de koningsklasse van de autosport.

Strijdt Max Verstappen dit jaar om de wereldtitel?
Alle ogen zijn momenteel gericht onze eigen Max Verstappen. Na zijn overwinning waarmee hij 2020 afsloot, lijkt de Nederlandse racecoureur in absolute topvorm. Daarnaast hebben zowel Red Bull als Oranjefans hoge verwachtingen van zijn nieuwe teamgenoot Sergio Perez. Men hoopt dat hij Max kan ondersteunen in zijn strijd tegen Mercedes. Bovendien heeft motorleverancier Honda maar liefst 500 miljoen dollar in de ontwikkeling van Max zijn nieuwe motorblok gestoken. En als klap op de vuurpijl presteerde aartsrivaal Mercedes onder de maat tijdens de testen van Bahrein. Dus wordt Max Verstappen dit jaar de allereerste Nederlandse kampioen? Of was het langzaam rijden van Mercedes in Bahrein een Oscar-waardig toneelstuk? 2021 belooft wederom een vermakelijk Formule 1 seizoen te worden!

Klik hier voor meer informatie over Formule 1 in 4K op kanaal 14 van Ziggo Sport, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie