Nieuwsbericht
BBQ, de sfeer van de zomer - 22-5-2022

BBQ, de sfeer van de zomer

22-5-2022 | 575 x bekeken | 0 reacties
6
Iedereen zal de geur van een barbecue herkennen wanneer je over straat loopt. De geur van kolen, verse maaltijden en het geroezemoes van stemmen in de tuin. BarbecueŽn heeft iets gezelligs, sociaals. Niet zo gek dus dat er in de zomer vaak en veel gebarbecued wordt.

BBQ op houtskool of op gas?
BarbecueŽn is op verschillende manieren mogelijk. De meest bekende manier is barbecueŽn op een houtskoolbarbecue. Maar dat is niet de enige manier. Een gas BBQ zie je tegenwoordig ook steeds vaker. Bij deze barbecue wordt de BBQ opgestookt door middel van een gasfles welke je aan kan sluiten op de BBQ. Ben je niet zoín fan van houtskool of gas? Dan is een elektrische BBQ een goede optie! Deze werkt op stroom, lekker praktisch.

De Komado BBQ voor de echte barbecuefanaat
Voor de echte barbecuefanaten is een Kamado BBQ hetgeen waarvan hun hart sneller gaat kloppen. Een Kamado BBQ is gemaakt van keramiek en is hierdoor ook enorm geschikt voor slowcooking. Een stuk vlees kan jij urenlang op dezelfde temperatuur houden bij een Kamado.

Rookoven voor extra smaak en geurbeleving
Daarnaast is een rookoven ook een waardevolle toevoeging voor de BBQ liefhebber. Deze wordt opgestookt met hout in een apart gedeelte van de barbecue, de rook komt langs het vlees en geeft zo het vlees een heerlijke rooksmaak. Het vergt wat oefening, maar dan heb je ook zeker wat! Wel de smaak maar iets meer gemak? Dan is een pellet BBQ een goede optie.

BBQ kopen? Start met vergelijken
Wil je ook een BBQ kopen? Start dan met vergelijken op Knibble. Knibble vergelijkt een uitgebreid assortiment BBQ's van Kamado tot skottelbraai. En biedt ook inzicht in een ruim aanbod van unieke BBQ's zoals buitenkeukens, smart BBQís en tafel BBQís.

Bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DNA Onbekend - Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op

  Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op

  30-6-2022

  Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op bij DNA Onbekend. Na de overstap van Dionne naar Omroep MAX zal Marlijn de presentatrice op zich nemen. DNA Onbekend keert begin 2023 terug op tv met een nieuw seizoen. Marlijn…
  Lees verder
 • I Want Your Song - Snelle maakt presentatiedebuut in SBS6-muziekshow

  Snelle maakt presentatiedebuut in SBS6-muziekshow

  30-6-2022

  Acht Nederlandse artiesten gaan bij SBS6 op zoek naar hun nieuwste hit. In de nieuwe muziekshow I Want Your Song pitchen iedere vrijdag vijf songwriters een liedje aan een grote artiest. De artiest kiest aan het einde…
  Lees verder
 • NOS De avondetappe - Dione de Graaff reist met talkshow de Tour achterna

  Dione de Graaff reist met talkshow de Tour achterna

  30-6-2022

  Dione de Graaff reist dit jaar weer de Tour de France achterna met de tafel van haar wielertalkshow De Avondetappe. Iedere avond blikt Dione wisselend vanaf 21:30 of 22:00 uur op NPO 1 met diverse gasten vanaf een…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten